Omschrijving

Object:
Winkelruimte: 920 m2 (units va. ca. 400 m2)
Alexander Cohenwei 5-I, 8914 BG, Leeuwarden

Omschrijving:
Op de eerste etage van het winkelcomplex ‘Het Woonblok’ bevindt zich ca. 1.000 m2 vrij indeelbare winkelruimte met eigen toiletvoorzieningen en pantry.

Het pand bestaat uit een begane grond en twee verdiepingen. Op de begane grond is een centrale entree van ca. 240 m2, de lift en een zeer royaal trappenhuis. Rond de centrale hal zijn de winkels Xenario en Sanidump gevestigd.

Door het royale trappenhuis op de begane grond is de 1e verdieping gevoelsmatig vergelijkbaar met de begane grond. Naast de verhuurbare winkelruimte is Reddy Keukens hier gevestigd.

Op de tweede etage bevinden zich diverse verhuurde kantoorruimtes .Huurders op deze etage zijn Nu Theorie en Industrial Zenn.

De locatie aan de poort van Businesspark Leeuwarden, met als buurman de Ford-dealer, het markante Crystallic gebouw, meubelboulevard Kapinga en tegenover de Elfsteden ijsbaan is de locatie voor iedereen uitstekend te vinden. Doordat de achterzijde van het pand gelegen is aan de Slauerhoff weg is er sprake van een zicht-locatie. Ook het parkeren is voldoende voorhanden en de uitvalswegen van Leeuwarden zijn rondom deze locatie aanwezig. Door de komst van ‘de haak om Leeuwarden’ en de nieuwe westelijke invalsweg is de bereikbaarheid optimaal.

Voorzieningen:
– pantry en toiletgroep
– centrale verwarming
– luchtbehandeling met topkoeling
– airconditioning is voorbereid

Ligging:
– businesspark Leeuwarden
– goede ontsluiting naar snelwegen
– voldoende parkeergelegenheid
– uitstekende zichtlocatie

Huurprijs p.m.: op aanvraag
Voorschot nutsvoorzieningen in overleg
Minimale huurperiode: in overleg

Share